Evenementen, bijeenkomsten en acties

Jaarlijks organiseert de VAWO een beeldende actie rondom de opening van het Academisch Jaar. Ook reiken we de Academie-Kus uit aan iemand die zich inzet om de academische wereld mooier te maken. Verder ondernemen we ook met andere organisaties acties om misstanden aan te pakken. Wil je meer weten? Ideeën voor nieuwe acties? Stel je vraag via info@vawo.nl.

dec
14
vr
Demonstratie WOinActie @ Koekamp Den Haag
dec 14 @ 1:00 pm – 3:15 pm

In plaats van het rechttrekken van de financiering voor WO, kwam de minister van OCW met een extra bezuiniging van bijna twintig miljoen euro. Ondanks enquêtes die aantonen dat de werkdruk veel te hoog is, een petitie en alle gesprekken, lijkt de minister hiermee de problemen in het WO niet serieus te nemen. Daarom steunt de VAWO de protestbijeenkomst in Den Haag op 14 december. Als je echt vindt dat er wat moet veranderen, kom dan ook. Juist in het belang van studenten, je collega’s en de toekomst van het WO.

Het is druk en iedereen komt tijd te kort. Maar als we niets te doen accepteren we hoe de situatie is. Verandering moet komen vanuit mensen zelf en dit is het moment om dat kenbaar te maken! Dus kom ook en meld je aan bij scholtes@vawo.nl.